Assassin’s Creed Valhalla EU Uplay CD Key

Bliv Eivor, en Viking-raider, der er opvokset til at være en frygtløs kriger, og før din klan fra isnende ødemark i Norge til et nyt hjem midt i de frodige landbrugsjord i det 9. århundrede England. Find din bosættelse og erobre dette fjendtlige land på enhver måde for at tjene en plads i Valhalla.

England i vikingenes tid er en brudt nation af småherrer og stridende kongeriger. Under kaoset ligger et rigt og utæmmet land og venter på en ny erobrer. Vil det være dig?

Funktioner
SKRIV DIN VIKING SAGA
Blaze din egen vej over England med avanceret RPG-mekanik. Kæmp brutale kampe, før brændende razziaer eller brug strategi og alliancer med andre ledere for at bringe sejr. Hvert valg, du træffer i kamp og samtale, er endnu et skridt på vejen mod storhed.

FØR EPISKE RAIDER
Led en besætning af raiders og start lynhurtige overraskelsesangreb mod saksiske hære og fæstninger. Gør krav på dine fjenders rigdom til din klan og udvid din indflydelse langt ud over din voksende bosættelse.

ENGAGE I VISCERAL BEKÆMPELSE
Slip den nådesløse kampstil af en vikingekriger løs, når du har toaksede akser, sværd eller endda skjolde mod ubarmhjertige fjender. Afkapte modstandere i nærkamp, ​​gåde dem med pile, eller myrde dem med dit skjulte blad.

Voks din bosættelse
Din klans nye hjem vokser med din legende. Tilpas din bosættelse ved at opgradere strukturer. Lås op for nye funktioner og quests ved at konstruere en kaserne, en smed, en tatoveringslokale og meget mere.

DEL DIN CUSTOM RAIDER
Rekrutter lejesoldatvikinger designet af andre spillere, eller opret og tilpas dine egne til deling online. Læn dig tilbage og høst fordelene, når de kæmper sammen med dine venner i deres spilverdener.
Bryder sammen.

Sådan aktiverer du din spilnøgler

  1. Gå til: http://uplay.ubi.com og download Uplay-klienten.
  2. Installer Uplay Client på din pc.
  3. Start applikationen, log ind med dit kontonavn og din adgangskode (opret en, hvis du ikke har).
  4. Følg disse instruktioner for at aktivere et nyt detailkøb på Uplay:
  5. Klik på Indstillinger
    Vælg Aktivér produkt
    Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen.